.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

سئو کلاه سیاه شامل تکنیک های پرخطری است که همگی بر خلاف قوانین گوگل هستند و معمولاً بر رشد سریع وب سایت در نتایج گوگل تمرکز دارند و میزان رضایت کاربران در آنها اهمیتی ندارد. در گذشته تکنیک های سئو کلاه سیاه تاثیرات خوبی در روند رتبه گرفتن وب سایت ها داشتند و به نوعی با فریب دادن موتورهای جستجو سعی می کردند موقعیت خوبی در نتایج به دست بیاورند. تا اینکه الگوریتم های گوگل به روز شدند و هوشمندتر از گذشته توانستند این روش ها را شناسایی کنند و وب سایت هایی که از این تکنیک ها برای دیده شدن در لیست نتایج جستجو استفاده کرده بودند را جریمه کنند. از آنجایی که گوگل علاقه ای ندارد خود و کاربرانش را فریب دهد، اقدامات پیشرفته ای انجام داده تا نتایج جستجو را تا جای ممکن پاک و دقیق نگه دارد.

استفاده از تکنیک های درست و کاربردی برای رتبه گرفتن و به دست آوردن ترافیک ارگانیک ممکن است کار دشواری باشد اما بهترین کاری است که می توان برای ارتقاء یک وب سایت در جستجوی گوگل انجام داد. توجه داشته باشید که تکنیک های این مقاله روش های رایج سئوی کلاه سیاه هستند که در راهنمای گوگل به اجتناب و دوری از آنها توصیه شده است و استفاده از آنها باعث شناسایی توسط الگوریتم های گوگل و جریمه شدن وب سایت می شود. بنابراین همراه ویکی دمی باشید تا این روش ها را بشناسید و مراقب باشید که تکنیک هایی که در مقاله امروز معرفی شده است را اصلاً به کار نبرید.

سئو کلاه سیاه یکی از سه روش اصلی سئو می باشد: سفید، خاکستری و سیاه. تکنیک های سفید و خاکستری در مقاله های دیگر ویکی دمی معرفی شده اند که در صورت تمایل می توانید قبل از خواندن این مقاله راهنمای جامع سئو کلاه خاکستری را مطالعه کنید.

اصلی ترین تکنیک های سئو کلاه سیاه

ما در زیر اصلی ترین تکنیک های سئو کلاه سیاه که هرگز نباید از آنها استفاده کنید را به شما توضیح می‌دهیم. این تکنیک های به شدت خطرناک هستند پس لطفا روی هیچ سایتی آنها را تست نکنید.

بهینه سازی بیش از حد وب سایت  یا Over Optimization

در حالت کلی بهینه سازی یک وب سایت تاثیر مطلوبی در رتبه گرفتن سایت دارد اما زیاده روی در آن باعث می شود که تاثیر معکوسی داشته و باعث از بین رفتن جایگاه وب سایت در گوگل شود. در ادامه مثال هایی از این زیاده روی ها که در واقع روش هایی از سئو کلاه سیاه هستند را بررسی می کنیم:

استفاده بی رویه از کلمات کلیدی

بمباران کلمات کلیدی یا Keyword stuffing یکی از تکنیک های قدیمی است که زمانی در گذشته تاثیرگذار بوده اما در حال حاضر به یکی از روش های گوگل برای شناسایی سایت های اسپم تبدیل شده است. در این تکنیک از تکرار مداوم یک یا چند عبارت و مشتقات و هم خانواده های آن برای کسب رتبه استفاده می شود.

استفاده مکرر از یک عبارت خاص در یک متن کوتاه کاری طبیعی به نظر نمی رسد و احتمالاً باعث تجربه کاربری ناخوشایندی می شود و از همه بدتر اینکه وب سایت به دلیل استفاده از محتوای با کیفیت پایین توسط الگوریتم پاندای گوگل جریمه می شود. نمودار زیر تاثیر الگوریتم پاندای گوگل در یک وب سایت که بیش از حد از کلمات کلیدی استفاده شده است و نتیجه که سقوط رتبه وب سایت است را نشان می دهد:

به جای استفاده از چنین روش اشتباهی بهتر است محتوای با کیفیتی که بر روی چند کلمه کلیدی خاص تمرکز دارد، تولید کنید. می توانید تصور کنید در حال گفتگو با کابران وب سایت خود هستید و از عباراتی استفاده کنید که در یک مکالمه حضوری به کار می برید.

  • بهینه سازی بیش از حد متن جایگزین تصاویر یا alt description

تکنیک های بهینه سازی های بی رویه با بهینه سازی بیش از حد متن جایگزین یا alt ادامه می یابد. برای اینکه بتوانید تصویر خاصی را برای گوگل توصیف کنید باید از متن جایگزین استفاده کنید و بخاطر داشته باشید که این متن جایگزین برای گوگل اهمیت زیادی دارد. گوگل این متن را ایندکس می کند و وقتی کاربری موضوع مرتبط با این متن را جستجو می کند تصویر موردنظر به او نمایش داده می شود. اگر بجای نوشتن یک متن متناسب از بمباران کلمات کلیدی استفاده کنید حتی با اینکه در ظاهر دیده نمی شوند اما تاثیر مخربی در سایت شما خواهند داشت و ممکن است گوگل سایت شما را جریمه کند.

  آموزش ستاره دار کردن مطالب وردپرس در گوگل

به بیان ساده تر افزودن تصویر به یک محتوا باعث می شود که محتوای موردنظر به راحتی قابل درک باشد و این تصاویر برای معرفی به گوگل نیاز به متن جایگزین دارند. بهتر است از این متن به درستی استفاده -و نه سوء استفاده- کنید!

  • انکرتکست های تبلیغاتی در صفحات داخلی

انکرتکست هایی که به صفحات داخلی وب سایت شما لینک می شوند نباید فقط جنبه تبلیغاتی داشته باشند و هدف از ایجاد آنها نباید صرفاً سئو و گرفتن رتبه باشد. استفاده از انکرتکست های حاوی کلمات کلیدی برای لینک های داخلی به وضوح نشان دهنده بهینه سازی بیش از حد است و دقیقا شبیه به این است که به جای یک چهره خوشرو فقط یک لبخند کاملاً مصنوعی داشته باشید.

واقعیت این است که به کارگیری تکنیک های سئوی کلاه سیاه می تواند در کوتاه مدت وضعیت سئو یک وب سایت را بهبود بخشد اما پس از گذشت مدتی معمولاً این وب سایت ها ریزش ناگهانی دارند. با دقت به دو نمودار زیر و مقایسه آنها با هم می توانید نتیجه استفاده از این تکنیک ها را ببینید:

نمودار بالا وضعیت رتبه وب سایتی که بر روی رضایت کاربران تمرکز کرده است را نشان می دهد که چطور توانسته به مرور جایگاه خوبی در نتایج جستجو کسب کند. اما نمودار زیر سقوط ناگهانی یک وب سایت را نشان می دهد که علیرغم اینکه در مدت کوتاهی جایگاه خوبی داشته به دلیل لینک سازی داخلی با استفاده از کلمات کلیدی جایگاه خود را از دست داده است:

  • استفاده از کلمات کلیدی نامرتبط

استفاده از کلمات کلیدی پرکاربرد که در گوگل جستجو می شوند اما به کسب وکار موردنظر شما مرتبط نیستند در واقع یکی از ترفندهای سئوی کلاه سیاه است. این تکنیک هم در گذشته تاثیر خوبی در سئوی سایت ها داشته اما در حال حاضر گوگل می تواند آنها را شناسایی کند و وب سایت را جریمه کند. علاوه بر جریمه از طرف گوگل، استفاده از کلمات کلیدی بی ربط باعث تجربه کاربری ناخوشایندی می شود و کاربران بلافاصله پس از ورود سایت شما را ترک می کنند و این کار نرخ ریزش یا bounce rate سایت شما را افزایش می دهد که خود این فاکتور باعث کاهش رتبه سایت می شود.

Michael Panuthos یکی از کارشناسان معروف سئو در این رابطه می گوید: «گاهی اوقات کارشناس سئو وب سایت شما اشتیاق زیادی برای آوردن شما به صفحه اول نتایج گوگل دارد و به این دلیل ارتباط کلمات کلیدی مورد استفاده به کسب و کار شما را نادیده می گیرد. اگر این کارشناس جایگاه موردنظر را برای شما به دست بیاورد به احتمال زیاد ترافیک زیادی دریافت نمی کنید و تعداد بازدیدکنندگان سایت شما کاهش پیدا می کند. استفاده از کلمات کلیدی مرتبط، بسیار مهم است.»

  • لینک سازی بیش از حد

صفحات درجه اول سایت مانند درباره ما، تماس با ما که در منو و فوتر سایت شما تکرار می شوند به خودی خود ترافیک بالایی دارند و نیازی به لینک دهی در محتوای سایت ندارند. ایجاد لینک به این صفحات بی فایده است و بهتر است برای محتواهایی لینک ایجاد شود که دسترسی به آنها دشوارتر است و یا اینکه در منوی سایت درج نشده اند.

شاید خواندن این مقالات برای شما مفید باشد:

راهکارهای سئو و بهترین تکنیک های سئو ۲۰۱۹

خدمات سئو و بهینه سازی سایت

 

  • لینک و محتوای پنهان

گاهی اوقات افزایش محتوای صفحه باعث بهبود جایگاه وب سایت در گوگل می شود اما ممکن است افزودن محتوا برای کاربران مناسب و جذاب نباشد. یکی از راهها برای حل این مشکل این است که محتوای افزوده شده از دید کاربران پنهان شود و تنها گوگل به آنها دسترسی داشته باشد اما این روش یکی از تکنیک های سئو کلاه سیاه است که نباید استفاده شود. در واقع زمانی که محتوای تولید شده ار دید کاربر پنهان باشد قوانین گوگل نقض شده است.

  کنیبالیزیشن چیست و چگونه آن را رفع کنیم؟

توجه داشته باشید که الگوریتم های گوگل می توانند تمام محتوای پنهان و غیرپنهان صفحه شما را بررسی کنند. استفاده از فونت با اندازه صفر، استفاده از رنگ مشابه پیش زمینه برای فونت محتوا و مخفی کردن متن زیر یک تصویر، مواردی از روش های پنهان کردن محتوا در صفحات وب سایت است که نباید از آنها استفاده کنید. البته مخفی کردن همیشه یک فاکتور منفی در سئو نیست به عنوان مثال منوهای بازشونده شامل متونی هستند که در نگاه اول نباید توسط کاربر دیده شوند و البته گوگل تفاوت این دو نوع محتوا را کاملاً تشخیص می دهد.

  • بهینه سازی بیش از حد تگ های هدینگ

عناوین یا تیتر محتوا که با استفاده از تگ های H1 در صفحات وب پیاده سازی می شوند مهم ترین بخش آن صفحه هستند و به همین دلیل معمولا فونت های بزرگتری هم نسبت به بقیه محتوا دارند. گوگل با استفاده از این تگ ها موضوع کلی سایت را شناسایی می کند اما مشکل زمانی رخ می دهد که سعی شود با استفاده از چند تگ H1 گوگل را فریب داد. استفاده بیش از حد از یک عبارت کلیدی با استفاده از هدینگ ها یکی از تکنیک هایی است که می تواند بر سئو سایت تاثیر منفی بگذارد. به عنوان مثال در محتوای زیر از عبارت کلیدی Plumber بیش از اندازه در عناوین تکرار استفاده و به بیان دیگر سوء استفاده شده است.

  • تکنیک های سئو کلاه سیاه در تولید محتوا
  • محتوای کپی شده

محتواهی کپی شده محتواهایی هستند که در بیش از یک وب سایت دیده می شوند یا اینکه از یک آدرس خاص دزدیده شده اند. این کار برای موتورهای جستجو هزینه زیادی ایجاد می کنند، آنها باید بتوانند از بین مطالب کپی نسخه اصلی را پیدا کنند و اطلاعات صحیح و واقعی را در لیست نتایج به کابران نشان دهند به دلیل اینکه نمایش محتواهای تکراری برای کاربران ارزشی ایجاد نمی کند.

در گذشته استفاده از محتواهای تکراری آسیبی به وب سایت شما وارد نمی کرد اما امروزه استفاده از این روش باعث می شود که وب سایت در یک چشم به هم زدن جایگاه خود در لیست نتایج را از دست بدهد، علاوه بر این وب سایت شما در خطر جریمه شدن توسط الگوریتم پاندا قرار می گیرد.

  • تولید اتوماتیک محتوا

محتواهای اتوماتیک محتواهایی هستند که با استفاده از ابزارها و برنامه های نرم افزاری تولید می شوند و  بدون اینکه تلاشی برای تولید آن شده باشد در وب سایت منتشر می شوند. این نوع محتوا برای جذب توجه مخاطب تولید نمی شوند، موضوع و فرمت خاصی ندارند، معمولاً فاقد عکس و تیتر هستند و استانداردهای نوشتاری مانند رعایت فاصله های موردنیاز را ندارند.

البته ممکن است تصور کنید ایده تولید اتوماتیک محتوا در کوتاه مدت مفید است زیرا بدون هیچ وقت و تلاشی می توان صاحب یک وب سایت با محتوای زیاد شد، اما از دست دادن رتبه و بدتر از آن قرار گرفتن در لیست سیاه گوگل می تواند نتیجه استفاده از این تکنیک باشد. ابزارهای زیادی برای تولید این نوع محتوا وجود دارد اما بهتر است قبل از استفاده از آنها به عواقب این کار فکر کنید.

  • تکنیک Bait and Switch

تکنیک جلب توجه کاربر و تغییر یکی از روش های زیرکانه سئوی کلاه سیاه بود که طرفداران زیادی داشت. در این روش از محتواهای جذاب و باارزش برای گرفتن رتبه استفاده می شود بعد از مدتی محتوا تغییر می کند و محصولات یا سفارشات موردنظر در آنها قرار می گیرد. در نتیجه وقتی کاربران با جستجوی یک موضوع وارد وب سایت می شوند به محتوای کاملاً متفاوتی می رسند.

این تکنیک یکی از روش های محبوب بعضی از کارشناسان سئو در گذشته بوده است اما درحال حاضر استفاده از این تکنیک ممنوع است و در بعضی کشورها ممکن است پیگرد قانونی هم داشته باشد. به عنوان مثال در سال 2011، سایت گروپان که یک وب سایت تخفیف گروهی است از این تکنیک استفاده کرد و به دلیل استفاده از تبلیغات گمراه کننده متهم شد.

همانطور که در شکل بالا مشاهده می کنید این شرکت از عبارت کلیدی incline village snow play area استفاده کرده بود، اما زمانی که روی لینک کلیک می کردید به صفحه زیر هدایت می شدید:

  آشنایی با تکنیک های سئو کلاه خاکستری در سال ۲۰۲۰ برای افزایش رتبه سایت

در ادامه مورد دیگری که از این تکنیک استفاده شده است را بررسی می کنیم:

همانطور که در تصویر بالا مشخص است وب سایت Bitcoinspot.nl بر اساس عبارت کلیدی download game یا دانلود بازی رتبه گرفته است و جایگاه مناسبی در لیست نتایج دارد اما واضح است که محتوای وب سایت بعد از مدتی تغییر کرده و در حال حاضر یک وب سایت فروش بیت کوین است و وب سایت هدف فاقد محتوای مرتبط با عبارت کلیدی جستجو شده است.

  • اسپین کردن یک محتوا

یکی از راه های فرار از تولید محتوا می تواند استفاده از ربات هایی باشد که برای بازنویسی اتوماتیک محتواهای دیگران به کار برده می شوند تا محتوای موردنظر توسط الگوریتم های گوگل به عنوان محتوای کپی شده شناسایی نشود. روش کار این ربات ها به راحتی قابل پیگیری است، به عنوان مثال در یک محتوا همه کلمه های «مثال» شناسایی شده و با «نمونه» جایگزین می شوند.

استفاده از این ربات ها برای تغییر محتوا به راحتی توسط گوگل شناسایی می شود، اما اگر متن کپی شده ظاهر کاملاً متفاوتی داشته باشد چطور؟

به این تکنیک تغییر ظاهری محتوا، اسپین کردن محتوا گفته می شود یعنی تفاوتی در معنا و مفهوم محتوا ایجاد نمی شود و تنها ظاهر محتوا تغییر می کند. اما به دلیل اینکه محتوای تولید شده مفهوم جدید یا ارزشی برای کاربر ایجاد نمی کند گوگل آنها را شناسایی کرده و رتبه وب سایت موردنظر را کاهش می دهد.

  • سرقت محتوا

سرقت محتوا علاوه بر اینکه خلاف قوانین گوگل است در کشورهایی مانند آمریکا شامل قوانین کپی رایت می شود و منع قانونی دارد. این تکنیک شبیه به محتوای تکراری است با این تفاوت که هر بخش از محتوا مربوط به یک وب سایت است و در مجموع به نظر محتوای کاملاً جدید می آید. پیشرفت الگوریتم های گوگل به قدری است که حتی تکراری بودن جمله ها هم تشخیص داده می شود بنابراین بهتر است این روش سئوی کلاه سیاه را هم فراموش کنید و محتوای باارزشی که همزمان می تواند رضایت کاربران و گوگل را جلب کند تولید کنید.

  • پنهان کاری یا Cloaking

با استفاده از این تکنیک محتوایی که به کاربر نمایش داده می شود متفاوت از محتوایی است که توسط بات های گوگل ایندکس شده است. پنهان کاری قوانین گوگل را نقض می کند و در صورت شناسایی، وب سایت موردنظر توسط الگوریتم پنگوئن گوگل جریمه می شود. دلیل این جریمه این است که وب سایت، سعی در فریب الگوریتم های گوگل داشته است.

  • محتوای اسپم

اگر صفحاتی در یک وب سایت بدون اجازه کاربر محتوای اسپم به آنها نمایش دهند یا با استفاده از ویدئوها، انیمیشن ها و فایل های صوتی کاربر را مجبور به کلیک کردن کنند به عنوان بدافزار شناسایی می شوند که با محتوای دروغین سعی در فریب کاربران دارند. این نوع فعالیت ها نه تنها برخلاف قوانین گوگل هستند بلکه منع قانونی هم دارند. برای اینکه هدف این سایت های اسپم قرار نگیرید بهتر است از آنتی ویروس استفاده کنید و از کلیک بر روی تبلیغاتی که خیلی بهتر از آن هستند که واقعی باشند جلوگیری کنید.

  • عناوین جذاب نامرتبط یا Clickbait

Clickbait یک تیتر جذاب و چشم نواز است که هدف از نوشتن آن فقط و فقط گرفتن کلیک است و عنوان با محتوایی که بعد از کلیک با آن مواجه می شوید کاملاً تفاوت دارد. احتمالاً برای شما هم پیش آمده که لینک هایی با عناوین «باور نکردنی …»، «اخبار مهم در مورد…» یا «صد درصد رایگان…» را در اینترنت دیده باشید. این تکنیک در مدت کوتاهی نرخ کلیک را افزایش می دهد اما به دلیل اینکه کاربران بلافاصله بعد از کلیک وب سایت را ترک می کنند باعث کاهش CTR وب سایت شده و در طولانی مدت باعث سقوط رتبه می شود.

در مثال زیر می توانید یک نمونه از Clickbait را مشاهده کنید، در این تکنیک از کلمه «رایگان» استفاده شده است و در تیتر، عنوان شده است که “آیپد رایگان” ارائه می شود اما با کلیک و خواندن متن متوجه می شوید که رایگان است اما به 25 امیتاز نیاز دارد، یعنی اینکه رایگان نیست!



:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : ویکی دمی
ت : چهار شنبه 29 بهمن 1399
.

گوگل در تاریخ 12 ژانویه 2021، اعلام کرده است که یک ویژگی جدیدی به سرچ کنسول اضافه شده است تا صاحبان کسب و کار و افرادی که با سرچ کنسول در ارتباط هستند، بتوانند راحت تر در  google news، رفتار کاربران را در برنامه های اندروید و IOS و همچنین news.google.com بررسی نمایند.

ناشران و صاحبان کسب وکار می توانند به گزارش عملکرد (performance report) که در قسمت چپ performance سرچ کنسول است، دسترسی داشته باشند.  این report (گزارش) شامل معیارهایی مانند impression، کلیک و نرخ کلیک (CTR) است که می تواند به سوالات ناشران مانند زیر، پاسخ درستی دهد:

  1. چند بار مقاله های من در Google News، برای کاربران نمایش داده  شده است؟
  2. کدام مقاله ها در Google News عملکرد خوبی داشتند؟
  3. رفتار کاربران در کشورهای مختلف چگونه است؟

شاید این سوال مطرح باشد که  google news چه چیزی به نمایش در می آید؟

در بخش اخبار گوگل، شما شاهد جدیدترین و به روز ترین اتفاقاتی هستید که در سراسر جهان در حال رخ دادن است.  در google news، می توانید اخبار جهان، رویدادها و اتفاقات مهم و همچنین محتواها و مقالاتی که توسط ناشران نوشته شده است را به همراه خیرنامه داشته باشید. در این بخش میتوانید، موضوعات مورد نظر را انتخاب کنید و مشخص کنید که کدام محتواها را تمایل دارید که به صورت آفلاین مطالعه کنید و یا حتی می توانید مقالات را به اشتراک بگذارید و آن را بوکمارک نمایید.

google news

این گزارش برای هر سایتی که در google news فعالیت می کند، قابل نمایش است. در بخش performance، شاهد بخش هایی مانند google news، search result و discover خواهید بود. برای اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله ای که گوگل درباره محتواهای جدید در google news است، مراجعه کنید. 

لطفا نظرات و انتقادات خود را در دیدگاه برای ما ارسال نمایید و در صورت آموزش سرچ کنسول، با شماره 09128909248 تماس حاصل نمایید.

حتما بخوانید: 



:: بازدید از این مطلب : 56
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : ویکی دمی
ت : یک شنبه 26 بهمن 1399
.

مقاله های زیادی را در رابطه با انتخاب عنوان مناسب برای مطالب در فضای وب مشاهده می کنید و شاید با مطالعه آنها جواب بسیاری از سوالاتتان را نگرفته باشید؛ اما با مطالعه این مقاله جامع، می توانید به تمام ابهاماتی که در ذهنتان ایجاد شده، پاسخ دهید. اگر در رابطه با انتخاب تیتر برای مقالات برای افزایش بازدید سایتتان با یک مشاوره سئو صحبت کرده باشید، قطعا به شما خواهد گفت که یکی از عوامل موفقیت و شکست یک پروژه تیتر محتوا می باشد.

شاید برای شما هم پیش آمده است که یک محتوا با کیفیت و خوبی را در وب سایتتان قرار داده اید؛ اما سایت دیگری با محتوا بی کیفیت جایگاه شما را گرفته است. علت این موضوع این است که سایت رقیب شما عناوین مناسبی را برای مطالب خود انتخاب کرده و توانسته کاربران بیشتری را به سایت خود بکشاند و جایگاه شما را بگیرد. انتخاب تیتر مناسب یکی از ابزار های قدرتمند برای جذب مخاطب به حساب می آید و اگر شما نتوانید تیتر مناسبی را انتخاب کنید، قطعا مقاله تان دیده نمی شود.

ویکی دمی در ادامه مطلب به بررسی نکات کلیدی در رابطه با انتخاب عنوان مناسب برای مطالب سایت می پردازد و راه های درست انتخاب عنوان را برای شما عزیزان بیان می کند.

هدف کاربران از جستجو در گوگل چیست؟

هدف کاربران از جستجو در گوگل چیست؟

هر کاربر هدف متفاوتی برای جستجو در گوگل دارد. این اهداف به طور کلی به 4 دسته تقسیم می شود.

  1. کسب اطلاعات
  2. خرید محصول، خدمات و تراکنش مالی
  3. یافتن کسب و کار ها و برند ها
  4. مقایسه قیمت ها و یا مشاوره برای خرید

جستجو در گوگل با هدف کسب اطلاعات

افراد بسیاری هستند که برای کسب اطلاعات، یادگیری و آموزش، خواندن مقالات و بالا بردن دانسته هایشان موضوعات مختلفی را در گوگل جستجو می کنند تا برای آن پاسخی پیدا کنند. اکثر این افراد عبارات پرسشی را در گوگل جستجو می کنند تا پاسخ خود را از نتایج موتور جستجو بگیرند.

خرید محصول و خدمات و تراکنش مالی

امروزه با اینترنتی شدن بسیاری از کسب و کار ها، افراد ترجیح می دهند که به جای رفتن به مسیر های طولانی، از وب سایت های آنلاین خرید کنند. این نوع جستجو ها را اکثر وب سایت ها دوست دارند؛ چرا که همراه با تراکنش های مالی است. برخی دیگر نیز برای ارائه خدمات به وب سایت ها مراجعه می کنند تا کارشان را در خانه و بدون فوت وقت انجام دهند.

یافتن کسب و کار ها و برند ها

یکی دیگر از انواع جستجو ها، جستجو های هدایت شونده می باشد. افراد با این جستجو می خواهند به سایت مد نظرشان بروند. برای مثال کسانی که می خواهند به سایت ویکی دمی وارد شوند، کافی است در گوگل این عبارت را سرچ کنند و مستقیم به وب سایت هدایت شوند.

  قیمت پروژه سئو چگونه تعیین می شود؟

مقایسه قیمت ها و یا مشاوره برای خرید

برخی از کاربران هستند که می خواهند وسیله یا محصولی را در آینده خریداری کنند؛ اما اطلاعاتی در رابطه با آن ندارند. اینجاست که در گوگل شروع به تحقیق می کنند تا با نوع فعالیت و نحوه تولید آن آشنا شوند. وب سایت هایی که محتوا با کیفیت تر و جذاب تری در وب سایت خود گذاشته باشند می توانند کاربران بیشتری را جذب کنند.

انتخاب عنوان مناسب برای مطالب سایت

انتخاب یک تیتر مناسب برای مطالب وب سایت کار سختی نیست؛ اما نیاز به خلاقیت دارد. انتخاب تیتر بستگی به هدف و موضوع سایتتان دارد. اگر هدف شما بالا رفتن کاربران وب سایت و خواندن محتوا است، کار سخت و دشواری را در پیش روی خود ندارید. بازاریابی محتوا در اصل تلاشی است که شما برای کشاندن مخاطب به وب سایت خود می کنید تا آن را به سمت استفاده از محصولات و خدمات خود هدایت نمایید.

اگر فردی هستید که علاقه زیادی به نوشتن دارد و کارتان را به صورت حرفه ای جلو می برید، انتخاب عنوان مناسب برایتان کار راحتی است و نیازی به انجام قواعد خاصی ندارید؛ در غیر این صورت با ما همراه باشید تا روش های انتخاب عنوان مناسب برای مطالب سایت را برایتان بیان کنیم.

7 روش کلیدی برای انتخاب تیتر مناسب برای مطالب سایت

7 روش کلیدی برای انتخاب تیتر مناسب برای مطالب سایت

  1. تمرکز بر روی حل مشکل و پاسخ به کاربر
  2. نوشتن عنوان های مختلف
  3. استفاده از عدد ها
  4. جمع آوری یک پایگاه اطلاعاتی از عنوان های جذاب و تاثیرگذار
  5. استفاده مناسب از کلمات منفی
  6. استفاده مناسب از کلمات و صفات مثبت
  7. تشکیل جلسات برای خلق ایده

تمرکز بر روی حل مشکل و پاسخ به کاربر

اولین موردی که باید در انتخاب یک عنوان مناسب در نظر بگیرید، حل مشکل کاربر و کمک به او می باشد. شما می توانید این مورد را در وب سایت هایی که دارای رنکینگ بالاتری هستند، بررسی کنید. اگر شما تمرکزتان را روی کیفیت تیتر بگذارید به طوری که به کاربر کمک کند، قطعا بازدهی خوبی را برای وب سایتتان کسب می کنید.

نوشتن عنوان های مختلف

نوشتن تیتر های مختلف برای یک محتوا کمک بسزایی را در انتخاب عنوان مناسب می کند. شما با نوشتن عنوان های مختلف، خودتان را جای کاربر بگذارید و از نگاه او ببینید کدام عنوان مناسب و کدام نامناسب است. با این کار شما عنوان های نامناسب را کنار گذاشته و دقیقا همان تیتری که برای مخاطب جذاب است و روی او تاثیر می گذارد را انتخاب می کنید. همین عنوان می تواند شما را نسبت به رقبای خود موفق تر سازد.

شما با نوشتن مثلا 20 تا 25 عنوان برای هر کدام از مطالب خود، می توانید عنوان مناسبی را برای هر کدام انتخاب کنید و وب سایتتان را از دیگر سایت ها منحصر به فرد سازید.

  آموزش (regex)Regular Expressions | عبارات با قاعده در گوگل آنالیتیکس

استفاده از عدد ها

وجود اعداد در عنوان مطالب باعث می شود 73 درصد شانس اشتراک گذاری مطالبتان در شبکه های اجتماعی بیشتر شود. اعداد جذابیت خاصی به عنوان می دهند و ذهن نیز از آن استقبال خوبی می نماید. این اعداد بهتر است فرد باشد؛ چرا که عدد های فرد شانس بیشتری برای بهبود عملکرد دارند. اگر دقت کرده باشید، اکثر مقالات با اعداد فرد آغاز می شوند مثل 7 اشتباه رایج در نوشتن متا دیسکریپشن.

تحقیقات انجام شده بر روی مغز انسان نشان داده است که مغز به اعداد فرد بیشتر از اعداد زوج اطمینان و باور دارد و مخاطبان راحت تر می توانند مطلب را درک کرده و آن را به یاد بیاورند. شما هم می توانید در انتخاب یک تیتر مناسب از اعداد خاص استفاده نمایید.

جمع آوری یک پایگاه اطلاعاتی از عنوان های جذاب و تاثیرگذار

جمع آوری عنوان ها و تیتر های موفق و جذاب به شما کمک بسزایی می کند تا بتوانید از آنها الگو بگیرید و با کمی خلاقیت عنوانی منحصر به فرد برای مطلب خود بنویسید. جمع آوری این پایگاه اطلاعاتی به شما زمانی کمک می کند که هیچ ایده و نظری ندارید و با خواندن آنها ایده های بسیاری به ذهنتان می رسد. شما می توانید برای به وجود آوردن یک منبع اطلاعاتی از مراحل زیر استفاده نمایید:

  • ابتدا تمام عناوین تاثیرگذار و خوب را در محلی جمع آوری کنید. (با یک سرچ در گوگل می توانید به راحتی این عناوین را به دست آورید).
  • عنوان هایی را که شما را مجبور به خواندن محتوا می کنند و باعث می شوند شما وارد آن سایت شوید را در محلی جداگانه بگذارید.
  • حال باید عنوانی که به هدف و موضوع وب سایتتان نزدیک است و بیشتر به کارتان می آید را انتخاب و از آن الگو برداری کنید.

استفاده مناسب از کلمات منفی

یکی از احساساتی که می تواند انسان را مجبور به انجام کاری کند، ترس است. ترس موجب می شود انسان از خودش عکس العمل هایی را نشان دهد. کلمات منفی در برخی از موارد می تواند 30 درصد بیشتر از کلمات مثبت تاثیرگذار باشد. برخی از این کلمات منفی عبارت است از:

بدترین، بدون معنی، به هیچ وجه، جلوگیری کردن، از دست ندادن، هرگز، هیچی، هیچکس، انجام ندادن، خطرناک، بزرگ ترین اشتباه و…

این کلمات را می توانید در جملات مختلفی به کار ببرید برای مثال به این جمله توجه کنید “5 کاری که نباید در سئو سایت انجام داد”، “بدترین اشتباهات در تولید محتوا” و…

استفاده مناسب از کلمات و صفات مثبت

همان طور که باید از کلمات منفی در برخی از عنوان های محتوا استفاده کرد، نباید از عنوان های مثبت غافل شد. شما می توانید با استفاده از عناوین مثبت در مقالات خود، باعث عاطفی تر شدن آنها شوید. این موضوع نیز می تواند به جذابیت محتوای شما کمک بسزایی کند. برخی از عناوین مثبت عبارت است از:

  آموزش سئو وردپرس

جالب ترین، بهترین، سریع ترین، آسان ترین، قوی ترین، کامل ترین، جامع ترین، عالی ترین، داغ ترین، همیشگی، جدید ترین، رایگان، حرفه ای، تضمین شده، امتحان شده، 100% تست شده، پیشرفته، نامحدود، دانلود رایگان و…

شما می توانید در جملاتی مانند “جامع ترین آموزش گوگل سرچ کنسول”، “آسان ترین روش ها برای ساختن بک لینک” و… استفاده کنید تا جذابیت فوق العاده ای به مطالب شما بدهد.

تشکیل جلسات برای خلق ایده

یکی از روش هایی که می توانید به وسیله آن ایده های جدیدی بگیرید، تشکیل جلسات خلق ایده می باشد. شما می توانید با مشارکت و هم فکری دیگر اعضای گروه ایده های جدیدی را برای انتخاب عنوان مناسب بگیرید.

دیگر راه های شگفت انگیز انتخاب تیتر

از دیگر راه های شگفت انگیزی که می توان برای انتخاب تیتر از آن استفاده کرد عبارت است از:

  • عنوان باید کوتاه و شامل کلمه کلیدی هدفتان باشد

در هنگام انتخاب عنوان باید هم کاربر و هم گوگل را مد نظرمان باشد. برای کاربران کوتاه بودن عنوان و برای گوگل کلمه کلیدی را در آن قرار دهیم.

  • کمک به کاربران برای رسیدن به هدف جستجو

عناوینی که انتخاب می کنید باید با مطالب داخل وب سایت یکی باشد؛ چرا که اگر کاربر وارد وب سایتتان شود و آن مطالب را نبیند، قطعا از سایت بیرون می آید.

هدف از کلمات کلیدی جستجو شده چیست؟

هدف از کلمات کلیدی جستجو شده چیست؟

کلمات و عباراتی که کاربران در گوگل جستجو می کنند، هدفمند می باشد. اگر این عبارات، کلماتی مانند خرید، فروش، قیمت و… باشد، قطعا کاربر قصد خرید کالا و محصولی را دارد. همچنین اگر به دنبال ارائه خدماتی باشند، همان را در گوگل جستجو می نمایند. اگر هم کلماتی مانند چگونه، نحوه، بهترین راه، و… را در گوگل جستجو کنند، به احتمال زیاد به دنبال اطلاعات در یک زمینه خاص می باشد. به همین دلیل است که عنوان مناسب برای مقالات بسیار مهم است؛ چرا که می تواند کاربر را به داخل سایت هدایت کند.

سخن پایانی

ما در این مقاله، نحوه انتخاب عنوان مناسب و جذاب برای مقالات را به طور کامل توضیح دادیم. قطعا اصلی ترین بخش یک محتوا تیتر آن است؛ چرا که به وسیله آن می تواند نظر کاربران را به خود جلب کند و آنها را به داخل سایت بکشاند. این افزایش کاربر نرخ کلیک روی سایت را بالا برده و در نتیجه می تواند باعث بهبود رتبه وب سایت شود. شما می توانید نظر خود را در رابطه با این موضوع بیان کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : ویکی دمی
ت : پنج شنبه 23 بهمن 1399
.

 

در این مقاله می خواهیم راجع به آموزش سئو خارجی صحبت کنیم. قرار است توضیح دهیم که اصلا سئو خارجی چیست چرا سئو خارجی مهم است و چه تاثیری بر سئو سایت و افزایش رتبه در موتورهای جستجو دارد. پس با ما همراه باشید.

سئو خارجی چیست؟

سئو خارجی یا “seo off page” که البته در انگلیسی به آن “Off-Site SEO” نیز می گویند، شامل کلیه اعمالی است که خارج از وبسایتتان، برای بهبود رتبه آن، در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) انجام می هید.

بهینه سازی سایت با در نظر گرفتن فاکتورهای سئو خارجی، شامل بهینه سازی برای موتور جستجو و درک کاربر از محبوبیت، مرتبط بودن، قابل اعتماد بودن و اعتبار سایت است. این کار توسط سایر وب سایت های دیگر در اینترنت انجام می شود. حالا چطور؟ با لینک دادن به سایت شما، ترویج سایتتان و تایید کردن کیفیت محتوای سایت شما.

سئو خارجی چیست؟

چرا سئو خارجی مهم است؟

از آنجایی که الگوریتم های گوگل در جستجو (search algorithms) و فاکتورهای سئو و رتبه بندی سایت، دائماً در حال تغییر است، توافق کلی انجمن SEO، بر اساس مرتبط بودن، قابلیت اطمینان و اعتبار است. همین امر باعث می شود سئو خارجی، هم چنان نقش اساسی در رتبه بندی یک وب سایت را ایفا کند.

ما تمام الگوریتم هایی که گوگل، برای رتبه بندی و امتیاز دادن به محتوای سایت استفاده می کند را نمی دانیم. اما داده های حاصل از عوامل مختلف در رتبه بندی موتورهای جستجو، نشان می دهد که سئو خارجی، بیش از 50% در رتبه بندی سایت شما تاثیر گذار است.

وبسایتی که با کیفیت باشد و مطالب خوب ارائه دهد، احتمال اینکه بک لینک بگیرد، خیلی زیاد است. هم چنین شانس اینکه آن محتوا، در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود، لایک بگیرد، بوک مارک (bookmarked) شود و در انجن های مختلف به اشتراک گذاشته شود، خیلی زیاد است.

ما در ویکی دمی برای شما عزیزان لیست جامعی از بک لینک های با کیفیت و رایگان قرار داده ایم و این لیست به صورت روزانه در حال آپدیت است. برای مشاهده این لیست می‌توانید به صفحه‌ی لیست بک لینک مراجعه کنید.

لینکسازی خارجی چیست

لینکسازی خارجی یکی از فعالیت های مهم در سئو محسوب میشود. اگر شما لینکی از صفحه سایتتان را در سایتی دیگر قرار دهید در اصل لینک خارجی ایجاد کرده اید. این لیتک می تواند انواع گوناگونی داشته باشد. برای مثال می توانید یک متن یا به اصطلاح انکر تکست را به صفحه سایتتان لینک دهید؛ می توانید یک عکس و یا حتی آدرس همان صفحه را به عنوان لینک به آن قرار دهید. لینک خارجی شما می تواند در سایت های مرتبط، خبری، انجمن یا همان فروم ها، وبلاگ ها و … قرار بگیرد.

انکر تکست (Anchor text) در لینک سازی خارجی

انکر تکست همان عبارت هایی می باشد که شما لینک می دهید به صفحات سایتان. توصیه می شود از عبارت های مرتبط گوناگون و lsi برای لینک دادن به صفحاتتان استفاده کنید. در این صورت گوگل لیست کلمات کلیدی جامع تری درمورد آن صفحه دراختیار خواهد داشت. البته اگر هم از عبارات اشتباه و نامناسب در anchor text استفاده کنید هم دچار مشکل می شوید و گوگل در شناسایی کلمه کلیدی آن صفحه دچار مشکل می شود.

مزیت سئو خارجی برای صاحبان وب سایت ها چیست؟

یک استراتژی لینک سازی موفق به منظور بهبود سئو خارجی سایت، مزایای زیر را به همراه دارد:

افزایش رتبه در موتورهای جستجو (Increase In rankings):

یکی از مزیت های اصلی سئو خارجی این است که، وب سایت شما در سرپ (SERP)، رتبه بالاتری کسب می کند. زمانی که شما رتبه بالاتری در سرپ کسب کنید، ترافیک بیشتری به سایت شما وارد می شود، افراد بیشتری به سایت شما به عنوان یک سایت معتبر و مرجع لینک می دهند. و در نهایت، انگار وارد یک چرخه ای می شوید همه چیز برای شما محیا می شود تا ساییتان قوی تر شود.

افزایش قدرت صفحه نسبت به رقبا

اگر گوگل دو سایت با محتواهای یک سطح و سئو داخلی یکسان را بخواهد رتبه بندی کند به سراغ لینک های خارجی شان می رود. آن سایتی که لینک های خارجی بیشتر، با ارزش تر و قوی تر داشته باشد، جایگاه بالاتری را کسب خواهد کرد.

  سئو چیست

افزایش اعتماد گوگل به آن صفحه و سایت

این قسمت از آموزش سئو خارجی را با مثالی بسیار ساده خدمتتان توضیح می دهیم. زمانی که لینک یکی از صفحات سایتتان در یک سایت قوی و معتبر باشد، گوگل در هنگان ایندکس کردن آن صفحه لینک شما را می بیند. در اینجا گوگل متوجه می شود که سایت شما از ارزش زیادی برخورداری است که یک سایت معتبر دیگر، در موضوعی سایت شما را به عنوان مرجع انتخاب کرده است و به شما لینک داده است. با این کار اعتماد گوگل به سایت شما و همچنین به آن صفحه که در آن موضوع مرجع قرار داده شده است بیشتر می شود.

رابطه لینک سازی و سئو خارجی

لینک سازی، یکی از معروف ترین و موثر ترین روش ها برای سئو خارجی است. اساساً، با لینک سازی خارجی (ساخت بک لینک) برای وبسایتتان، شما تا جایی که می توانید، دارید رای جمع می کنید (هر بک لینک از دید گوگل، یک رای برای وبسایت شما به حساب می آید). بنابراین، این گونه می توانید رقیب هایتان را پشت سر بگذارید و رتبه بالاتری بگیرید.

برای مثال، اگر کسی از یک مقاله خوشش بیاید و لینک آن را در بلاگ یا وب سایتش به عنوان مرجع قرار دهد، مانند این است که به موتورهای جستجو بگوید که این صفحه، حاوی مطالب ارزشمندی است.

در طی سال ها، وبمستران سعی کردند برای سایتشان لینک هایی بسازند که رتبه بالاتری بگیرد و راه های زیادی را کشف کردند که تعداد لینک ها را افزایش دهند. این راه ها عبارت بودند از:

دایرکتوری بلاگ (Blog Directories):

هر دایرکتوری، شامل یک لینک است که به یک وبسایت اشاره می کند. البته وبمستران، این را در نظر می گرفتند که قبل از ساخت لینک، به ارزش دامنه یا همان دامین آتوریتی (DA) و spam score آن توجه کنند. به هیچ عنوان در دایرکتوری هایی که دامین آتوریتی پایینی داشتند،  و یا spam score بالایی داشتند، مطالب سایتشان را منتشر نمی کردند. در غیر اینصورت، ممکن بود شامل پنالتی گوگل شوند. اگر نمی دانید بلاگ دایرکتوری چیست، در زیر 10 نمونه به عنوان مثال ذکر شده است تا بیشتر با آن آشنا شود.

  • https://boingboing.net
  • https://www.indiblogger.in
  • http://www.bloglisting.net
  • http://www.blogarama.com
  • http://www.blogs-collection.com
  • http://www.blogdirectory.ws
  • http://www.bloggernity.com
  • http://www.bloghub.com
  • http://www.bloggernow.com
  • http://www.blogrollcenter.com

امضای انجمن (Forum Signatures):

خیلی از افراد، فقط به منظور گرفتن لینک از یک سایت دیگر، در انجمن ها فعالیت می کردند. آنها لینک سایت خود را در امضا درج می کردند تا در تمامی پست هایشان نشان داده شود.

لینک کامنتی (Comment link):

دقیقا همانند امضا، در وبسایت ها و یا بلاگ های دیگر  فقط به منظور گرفتن لینک، کامنت می گذاشتند. یا حتی بدتر، به جای نوشتن اسم واقعی شان، از کلمات کلیدی استفاده می کردند. در اینصورت، مثلا به جای نمایش کامنت توسط “صادق سلحشوری” ، نمایش داده می شد: کامنت توسط “سئو خارجی چیست؟”.

دایرکتوری های مقالات (Article Directories):

وبمستران با منتشر کردن مقالات سایتشان، در دایرکتوری های مقالات، می توانستند یک یا دو لینک برای وبسایت خود بگیرند.

برخی دایرکتوری ها فقط محتوایی را قبول می کردند که منحصر به فرد (یونیک) باشد و قبلا در جایی منتشر نشده باشد، اما برخی دایرکتوری های دیگر، هر نوع محتوایی را قبول می کردند.

چند نمونه از لیست دایرکتوری های مقالات، که وبمستران در آنها لینک می ساختند تا سئو خارجی سایتشان را تقویت کنند، عبارت اند از:

  • http://ezinearticles.com
  • http://infobarrel.com
  • http://articlesfactory.com
  • http://articlesbase.com
  • http://sooperarticles.com
  • http://pubarticles.com
  • http://bharatbhasha.com
  • http://articlesnatch.com
  • http://ezinemark.com
  • http://streetarticles.com
  • http://articlebiz.com
  • http://article-buzz.com

دایرکتوری محتوای اشتراکی (Shared Content Directories):

وب سایت هایی مانند hubpages، به شما امکان انتشار محتوا را می دادند و در ازای آن، شما می توانستید چندین لینک به وبسایت خود بدهید.

تبادل لینک (Link exchange schemes):

به جای انتشار محتوای سایت خود، شما می توانستید با سایر وبمستران در ارتباط باشید و تبادل لینک انجام دهید. به عبارت دیگر، من می توانستم از وب سایت خودم، به وب سایت شما لینک دهم و شما هم می توانستید از سایت خودتان، به وبسایت من لینک بدهید.

  7 اشتباه رایج در نوشتن متا دیسکریپشن توضیحات متا

در برخی موارد، شما می توانستید تبادلات پیچیده تری انجام دهید. به این صورت که مثلا من به وب سایت شما لینک می دهم، اما شما از یک وب سایت دیگر، به سایت من لینک می دهید.

توجه داشته باشید که من برای توضیح موارد مختلف، از زمان گذشته استفاده کردم، برای اینکه این روش ها امروز دیگر جوابگو نیست و شما نباید حتی آنها را امتحان کنید.

اگر بخواهید، با ساخت لینک های مصنوعی، گوگل را گول بزنید، احتمال اینکه سایتتان پنالتی شود، خیلی بیشتر است از اینکه رتبه سایتتان افزایش یابد (مخصوصا اگر طرف حساب شما، گوگل باشد).

تولد سئو کلاه سیاه (black hat seo):

لینک سازی خارجی، یک راه آسان برای دستکاری الگوریتم های گوگل بود و خیلی از اسپمرها سعی کردند با ساخت شبکه ای از لینک، سوء استفاده کنند که به تدریج، منجر به خلق سئو کلاه سیاه شد.

گوگل با معرفی الگوریتم های پاندا، پنگوئن و مرغ مگس خوار، در شناخت تکنیک های سئو کلاه سیاه، بسیار هوشمندانه عمل می کند. این الگوریتم ها، برای جلوگیری و محافظت موتورهای جستجو از اسپم، طراحی شده است.

اگرچه از این الگوریتم ها، توقعات بیشتری می رود، اما با هر نسخه جدید، این الگوریتم ها، آپدیت می شوند و به زودی دیگر هیچ یک از ترفندهای سئو کلاه سیاه کار نخواهد کرد.

لینکمان فالو “follow” باشد یا نوفالو “nofollow”؟

اصلا لینک های فالو و نوفالو از کجا به وجود آمدند؟ حتما می دانید که همه ی لینک ها، به صورت پیش فرض خاصیت فالو دارند، و لینکی که فالو هست، به این معناست که می تواند ارزش صفحه را منتقل کند. برای اینکه بتوان به سایتی لینک داد، بدون اینکه از ارزش آن صفحه کم شود (مثلا برای تبلیغات)، می توان از خاصیت نو فالو استفاده کرد.

فالو یا نوفالو بودن، یک تگ است که می توانید به هر لینکی اضافه کنید. برای مثال:

<a href=http://www.somesite.com rel=”nofollow”>Some Site</a>

این قطعه کد، به موتورهای جستجو می فهماند که این لینک را به عنوان یک رای برای سایت مرجع، در نظر نگیرد.

این تگ، به این منظور به وجود آمد که شما بتوانید به هر سایتی لینک بدهید، بدون اینکه گوگل به شما شک کند که دارید تبادل لینک یا فروش لینک انجام می دهید.

بنابراین بهتر است برای تمامی لینک های خارجی، که به سایت هایی می روند که نمی توانید به طور 100% به آنها اعتماد کنید، تگ نوفالو را قرار دهید (برای تمامی لینک های موجود در کامنت ها، لینک های تبلیغاتی که در بنر سایت قرار می دهید و غیره…).

پس یک لینک خوب چیست؟

خب، اگر تمامی لینکهای که در بالا گفته شد، به درد نخور هستند، پس یک لینک خوب چیست؟

ابتدا، شما باید درک کنید که در ساخت لینک، فقط تعداد مهم نیست، بلکه کیفیت نیز اهمیت فراوان دارد.

به عبارت دیگر، خیلی مهم نیست که چندتا لینک به سایت شما دارد اشاره می کند، اما خیلی مهم است که این لینک ها از کجا می آیند. برای مثال، تعداد لینک های یک بلاگ معمولی، با تعداد لینک های یک سایت خبری معروف یکسان نیست.

سوال واضح اینجاست که چگونه این لینک ها را بگیریم؟

اگر از خود گوگل بپرسید، به شما خواهد گفت که هر لینکی که به سایت شما اشاره می کند، باید یک لینک طبیعی باشد. همان طور که از اسمش پیداست، لینک طبیعی زمانی به وجود می آید که یک بلاگر یا صاحب وبسایتی، از مطلب یا محتوای موجود در سایت شما، خوشش بیاید و به طور طبیعی به آن لینک بدهد.

اما آیا این در واقعیت اتفاق می افتد و یا فقط خرافه ای بیش نیست؟

به طور حتم، این امر امکان پذیر است، ولی شما باید خیلی تلاش کنید تا به این نقطه برسید. برای مثال، مطالب همین وب سایت را در نظر بگیرید، به خیلی از مراجع معتبر لینک داده برای اینکه به نظر من، محتوای آن سایت ارزشمند بوده و به درک بهتر کاربر کمک می کرده.

  سئو یوتیوب: معرفی فاکتورهای رتبه بندی در youtube

این یعنی لینک سازی طبیعی. این لینک، از دید خواننده ارزش بیشتری دارد تا از دید موتورهای جستجو.

بهترین راه برای جذب لینک، این است که یک محتوای ارزشمند و منحصر به فرد تولید کنید که مردم دوست داشته باشند به آن لینک بدهند.

اگر لینک سازی طبیعی به این معناست، پس سایر روش ها برای لینک سازی خارجی در چه دسته بندی جای دارد؟

آنها به گروه لینک های مصنوعی تعلق دارند. این لینک ها در نهایت ممکن است منجر به پنالتی گوگل شود، چه به صورت دستی یا چه به صورت الگوریتمی.

آیا پست میهمان، یک راه معتبر برای ساخت لینک است؟

پست میهمان، می تواند یک راه معتبر برای لینک سازی باشد، به شرط اینکه صرفا به منظور ساخت لینک ایجاد نشده باشد و همچنین در آن زیاده روی نشود. شما می توانید مقاله “راهنمای جامع برای ساخت بک لینک” را مطالعه کنید تا با تکنیک های ساخت بک لینک در سئو سازی خارجی بیشتر آشنا شوید.

شبکه اجتماعی (social media)

شبکه اجتماعی بخشی از سئو خارجی است و اگر راجع به آن فکر کنید، می بینید که یک روش برای لینک سازی خارجی نیز هست.

حتما باید توجه کنید که تمامی لینک هایی که از شبکه های اجتماعی می گیرید، باید “نوفالو” باشد، اما بدان معنی نیست که آنها هیچ ارزشی ندارند.

منشن کردن یا ذکر کردن یک سایت در شبکه های اجتماعی، یکی از فکتورهای مهم رتبه بندی می باشد و تاثیر بسزایی در سئو سایت و بهبود جایگاه آن دارد.

سوشیال بوکمارکینگ (social bookmarking)

سوشیال بوکمارکینگ، به اندازه قبل متداول نیست، اما هنوز یک راه خوب برای آوردن ترافیک به سمت سایت شما می باشد.  بسته به حوزه کاری خود، می توانید در وب سایت هایی مانند reddit.com، stumbleupon.com، scoop.it، delicious.com محتوای سایت خود را ترویج دهید. برای این کار، ابتدا باید وارد یکی از سایت های فوق شوید، در آن ثبت نام کنید و به قسمت اضافه کردن لینک بروید.

نتیجه گیری

سئو خارجی، به اندازه سئو داخلی اهمیت دارد. اگر می خواهید کمپین های سئو شما موفقیت آمیز باشد، باید هر دو را انجام دهید.

وقتی راجع به لینک سازی خارجی فکر می کنید، راه آسان را اتخاب نکنید، بلکه سعی کنید جاهایی را پیدا کنید که لینک سازی در آنها دشوار است.

در گذشته، شما می توانستید هزاران لینک بسازید تا رتبه بهتری بگیرید، اما این روزها باید خیلی بیشتر از این ها تلاش کنید تا سایتتان جایگاه خوبی در نتایج جستجو به دست آورد. توصیه من به شما این است که ابتدا ساخت لینک را به کل فراموش کنید و تمام تلاشتان را برای ساخت یک وبسایت فوق العاده به کار بگیرید، محتوای سایتتان را به درستی ترویج دهید و خواهید دید که سایر موارد، درست جای خود قرار می گیرند.



:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : ویکی دمی
ت : دو شنبه 20 بهمن 1399
.

اگر با الگوریتم های گوگل آشنایی داشته باشید، حتما نام الگوریتم کبوتر را نیز شنیده اید. اگر بخواهیم به طور خلاصه این الگوریتم را معرفی کنیم، باید بگوییم که این الگوریتم جهت بهبود نتایج جستجوی سئو محلی به وجود آمده است. اگر می خواهید بدانید الگوریتم کبوتر گوگل (GOOGLE PIGEON) چیست و دقیقا چه تاثیری در سئو محلی دارد، این مقاله را دنبال نمایید.

الگوریتم  کبوتر چیست؟

الگوریتم کبوتر یا “pigeon google”، اولین بار در تاریخ 20 آگوست 2013 در ایالات متحده انتشار یافت، اما متعاقباً در 22 دسامبر 2014 در انگلستان، کانادا و استرالیا نیز انتشار یافت.

انتشار الگوریتم Pigeon، منجر به یکی از بزرگترین تحولات در نتایج جستجوی ارگانیک گوگل و نتایج محلی شده است. به روزرسانی این الگوریتم، توسط Search Engine Land منتشر شده، نشریه ای که اطلاعات مستقیمی از Google درباره هدف الگوریتم کبوتر دریافت می کند.

الگوریتم کبوتر به منظور اتصال الگوریتم جستجوی محلی Google به سایر الگوریتم ها و بهبود پارامترهای رتبه بندی بر اساس فاصله و موقعیت مکانی طراحی شده است. انجمن سئو محلی، در هفته های بعد از انتشار الگوریتم کبوتر، به طور روزانه تغییرات حاصل شده  را در رتبه بندی های محلی و ارگانیک گزارش کرد.

 

الگوریتم  کبوتر

ویژگی ها و اهداف الگوریتم کبوتر

بگذارید به تغییرات اساسی که آپدیت الگوریتم کبوتر ایجاد کرد، اشاره کنیم:

  1. یکی از اهداف اصلی گوگل از به وجود آوردن الگوریتم کبوتر این بود که پیوند عمیق تری بین الگوریتم جستجوی محلی و سایر الگوریتم های خود ایجاد کند. چراکه بتواند از صدها سیگنال رتبه بندی که از سایر الگوریتم ها حاصل می شود، استفاده کند. این گره ایجاد شده بین الگوریتم های وب، باعث شد که کسب و کار ها، برای گرفتن رتبه های بهتر در نتایج ارگانیک محلی، رقابت سنگین تری داشته باشند.
  2. همان زمان با برقراری این پیوند، الگوریتم کبوتر توانایی خود را برای محاسبه فاصله و مکان کسب و کارهای محلی افزایش داد. در بسیاری از موارد می بینید که شعاع جستجو محدود تر شده و نتایجی نمایش داده می شوند که به مکان فیزیکی کاربر نزدیک تر است. برای مثال، اگر شما عبارت “پیتزا فروشی در تهران” را در گوگل جستجو کنید، نتایجی که مشاهده می کنید که در همسایگی  شماست.
    تاثیرات الگوریتم کبوتر بر روی جستجو های محلی، چالش بر انگیز است. چراکه بعد از به روز رسانی این الگوریتم، نوسانات زیادی وجود داشت و برخی از متخصصان سئو محلی می گویند که ممکن است گوگل در حال انجام A/B تست بر روی دسته نتایج مختلف باشد.
  3. یکی از نتایج قابل توجه الگوریتم کبوتر، این بود که قبلا در نتایج جستجوی محلی، گوگل 7 تا از کسب و کار ها را لیست می کرد (یک باکس 7 تایی) و آن را به شما نشان می داد. با گذشت زمان، گوگل تعداد کسب و کارهایی که در این پکیج 7 تایی نمایش می داد را کاهش داد و امروز فقط 3 مورد از آنها را نمایش می دهد. این کاهش در تعداد نمایش، بسیاری از کسب و کارهای محلی را خارج از لیست قرار داد و باعث شد که آنها برای دیده شدن و قرار گرفتن در پکیج 3 تایی، با یکدیگر بیشتر رقابت کنند.
    الگوریتم کبوتر : نمایش در گوگل
  4. همانند بسیاری از آپدیت های گوگل، آپدیت الگوریتم کبوتر منجر شد تا برخی کسب و کار های اسپم نیز بتوانند راهی پیدا کنند تا در آن لیست ها نمایش داده شوند. یکی از جنبه های نا امید کننده الگوریتم pigeon، عدم توانایی در شناخت کسب و کارهایی که به رسمیت شناخته شده اند و کسب و کارهایی که فقط به منظور نشان داده شدن در لیست ها از کلمات کلیدی استفاده می کنند، می باشد. پکیج های محلی سعی در شناسایی این کسب و کارها دارند تا بتوانند آنها از لیست خارج کنند.
  معرفی جامع سایت دیجی کالا‌ +‌ بررسی سئو

الگوریتم کبوتر حضور شما را اثبات می کند

الگوریتم کبوتر، یک چالش برای صاحبان کسب و کارهای محلی ایجاد کرد که نه تنها استفاده از روش های اسپم را جریمه می کند بلکه نتایج را بر اساس مرتبط بودن تعریف می کند. هم چنین این الگوریتم فاکتورهایی را به میان آورد که یا کسب و کار ها کنترل بسیار کمی روی آن داشته باشند یا تقریبا هیچ کنترلی بر روی این فاکتور ها نداشته باشند.

ویژگی های الگوریتم کبوتر

برای مثال، یک کسب و کار نمی تواند بر روی محدوده و شعاعی که گوگل در اطراف آن مشخص می کند، دسترسی داشته باشد. حتی اگر یک رستوران فوق العاده در غرب تهران داشته باشید و یک نفر عبارت “بهترین رستوران در شرق تهران” را در گوگل جستجو کند، آن رستوران در پکیج 3 تایی گوگل نمایش داده نخواهد شد. چنین مسائلی نمی تواند توسط صاحبان کسب و کارها اداره شود، اما خوشبختانه فاکتورهای دیگری هست که می تواند به منظور موفقیت کسب و کار شما اداره شود که شامل موارد زیر است:

تاکید بر روی سیگنال های ارگانیک و سنتی: ساخت بک لینک های با کیفیت، انتشار محتواهای فوق العاده، رشد دامین آتوریتی (DA) سایت و … همگی می توانند بر روی رتبه بندی کسب و کار محلی شما تاثیر مثبت بگذارند.

تاکید بر ایجاد محتوا های محلی: ایجاد متن، ویدئو، عکس و محتواهایی که کسب و کار شما را به یک مکان خاص در همسایگی یا منطقه محلی مرتبط می کند، ارزش و اعتبا شما را بالا می برد و باعث می شود که شما در آن شعاع به خصوص که گوگل مشخص کرده قرار بگیرید.

تاکید بر روی مفاهیم سئو محلی: برای رقابت در پکیج 3 تایی گوگل، شما باید فاکتورهای سئو محلی را در نظر بگیرید و از آنها به درستی استفاده کنید. اقداماتی که باید انجام شود شامل برسی صحت نقل قول ها، حذف صفحات تکراری و duplicate، بررسی سئو داخلی و سئو خارجی سایت و اقدامات اساسی دیگر. کسب و کارهای بزرگ، باید بر روی این اقدامات اساسی، تمرکز ویژه ای داشته باشند و به دنبال اقداماتی باشند که سئو محلی خود را از بین صد ها و یا هزاران مکان مختلف بهبود دهند.

  راهنمای جامع آپدیت الگوریتم گوگل برت (Google Bert)

گزارش اسپم (Spam reporting): از آنجایی که گاهی اوقات گوگل خودش نمی تواند نتایج جستجوی محلی را به طور دقیق بررسی کند، می توانید شما این کار را برای او انجام دهید. اما ابتدا مطمئن شوید که قوانین و مقررات گوگل را می دانید، سپس می توانید با هر گونه تخلفی که رو به رو هستید، به گوگل گزارش دهید.

ممکن است گوگل همیشه مطابق با گزارشات شما عمل نکند، اما اگر با تخلفی مواجه شدید، ارزشش را داد که این کار را امتحان کنید. به خصوص اینکه ممکن است تسلیم کردن یک اسمپر (spammer) به گوگل و تنزل رتبه او، فرصتی را برای کسب و کار شما ایجاد کند تا در رتبه های بالا تری قرار بگیرید. البته هیچ وقت این کار را با یک وبسایت، فقط به این دلیل که رقیب شماست، انجام ندهید. فقط آن کسب و کارهایی را گزارش دهید که فکر می کنید چیزی که آنها ادعا می کنند نیستند و قوانین و مقررات گوگل را زیر پا گذاشتند. اگر نیاز به خرید بک لینک قوی دارید، با شماره 09128909248 تماس بگیرید.



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : ویکی دمی
ت : یک شنبه 12 بهمن 1399
.

نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی